Rohkema info nägemiseks:

VÄLJA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 180; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÄLJA SELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÄLJA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 180 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Välja Selts MTÜ põhitegevuseks aruandeaastal oli seltsielu edendamine läbi aktiivse kogukonnaliikmete kaasamise ühistegevustesse. Jätkati seltsi omandis olevate puhke- ja rekreatsioonialade korrashoiu ning järk-järgulise väljaehitamisega.

SELTSI TÄIDETUD EESMÄRKIDEST AASTAL 2022 NING 2023 TEGEVUSKAVAST 2022 täidetud eesmärgid - Saue Vallavalitsuse kaasabil jätkati ühistegevuste elluviimist ning puhke- ja rekreatsioonialade järk-järgulist väljaehitamist, - Pallivälja platsile paigaldati võrkpüramiid; - seltsi omandis olevate kinnistute hooldamine ning korrashoid.

2023 tegevuskava - jätkub kolme mänguväljakualuse maa korrastamine, hooldamine; - erinevate toetusmeetmete kaasabil jätkata puhke- ja rekreatsioonialade järk-järgulist väljaehitamist; - ühisürituste korraldamine.

Aruandeaastal seltsil töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmetele tasu makstud ei ole

VÄLJA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.